|
|
 : *
Члан од: 5/26/2008 Порука: 24 Место: Srbija
|
marija (цитат):pozdrav svima ako uopste nekog ima,dodala bi i pevacku grupu SMILJE Има неког овде! Јел у "Смиљу" и даље ради Славица Михаиловић? Поздрав!
|
|
 : Администратор
Члан од: 4/29/2008 Порука: 36 Место: Приједор
|
Је л Смиље уопште постоји још увијек..... ? :)
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|
|

Члан од: 6/2/2008 Порука: 3
|
1.Biljan Krstic, 2.Izvorna grupa "Smilje" 3.Svetlana Stevic
Cuvajte Srpstvo!
|
|

: **
Члан од: 6/21/2008 Порука: 32
|
sinoć sam bio na jednom koncertu gde je gostovalo SMILJE i upoznao se sa Slavicom
dobri su i dobro odrađuju svoj deo posla
a što se tiče izvođača, da li ste nekada slušali JADRANKU JAGLIČIĆ, po meni ona naj autentičnije peva i dočarava izvorne pesme
|
|
Члан од: 7/1/2009 Порука: 3
|
Poslusajte "Studenac" Mariju Maksimovic bice vam sto sta mnogo jasnije
|
|
Члан од: 5/26/2008 Порука: 24 Место: Srbija
|
Најбоља и најаутентичнија певачка група јесте "Моба" , па после ове групе Етно одсек музичке школе "Мокрањц" и затим певачка група "Смиље".
|
|

Члан од: 8/27/2009 Порука: 1 Место: Berlin
|
Potpuno se slazem!!! pevaci iz Narodnog ansabla KOLO su isto strahovito dobri!!
|
|
Члан од: 8/25/2009 Порука: 2 Место: Timar-Jelicka
|
Народни ансамбл КОЛО је за сваку похвалу, који достојно презентира игре, пјесме и обичаје из наших крајева. То је професионално друштво, које воде људи од професије. А што се тиче ОЈКАЧЕ, мислим да је њена различитост, њена врлина. Ојкача из змијањске,тимарске, санске, козарске, дубичке, подгрмечке и лијевчанске области, нема исту изводљивост. Зато се ојкача и "такмичи", које село бољу пјесму пјева.
|
|

Члан од: 5/26/2008 Порука: 5 Место: Bršadin, Vukovar, Hrvatska
|
Ja ću, pored svih prethodnih, da dodam i Bojanu Nikolić, koja ima predivan glas. A i Vasilija Radojčić je odradila dobre interpretacije mnogih izvornih pesama.
Od Ohrida do Stambola nema lepše igre nego što je ohridsko T E Š K O T O, a dajem hiljadu dinara onome ko ga odigra bolje od mene!
|
|

: **
Члан од: 7/17/2008 Порука: 28 Место: Београд
|
Послушајте бенд Сербоплов на Last.fm-u. Може да се чује 5 нумера од укупно 12 колико има њихов први, и за сад једини албум. Ево директног линка до албума: http://www.last.fm/music/Сербоплов/Сербоплов
|
|
|
Гост |