|
|
 : *
Члан од: 5/26/2008 Порука: 9 Место: srbija
|
13. јула се одржава старо певање у Срба...ко може, нек изволи, још немам програм, али чим га добијем ја ћу вам јавити
|
|
|
Чобански дани су померени за 27. јул
|
|

: *****
Члан од: 5/4/2008 Порука: 37
|
Надам се да ове године медији неће о овом догађају овако извештавати: Све се, ваљда у складу с временом, променило на „Чобанским данима”, који су минулог викенда, 27. пут, одржани у Косјерићу. Било је овде и песме изворне, и народне ношње, некадашњих јела и давнашњих чобанских игара, али и рокера, турбофолка, брзе хране и још бржих џипова. Свега, осим оваца и правих чобана. Тако се за безмало три деценије постојања ова смотра од сасвим изворне, сеоске, преобразила у градску којој садашњи назив све мање приличи. И укуси су баш поделили генерације. линк
|
|
|
па као и сви дани народног стваралаштва, тако и овај траје три дана. Углавном је то петак, субота и недеља. Петком увече је углавном неки концерт, понекад су то рокери, а понекад турбофолкери :), зависно од оних на власти. Било како било, обично је недеља та која је интересантна посетиоцима овог форума. Тада је углавном смотра народног стваралаштва...међутим, све је мање посетилаца...
|
|

|
Потрудићу се да дођем. Вероватно ће још неко са мном доћи...
Мало је посетилаца јер људи који организују такве и сличне догађаје су углавном неспособни за то што раде. Требало би да их је срамота.
|
|
|
је л био неко, занима ме ко је победио
|
|

|
Нажалост нисам стигла да одем тамо. Не знам ни ко су победници...
|
|
|
Гост |