|
|

: *
Члан од: 9/13/2008 Порука: 2 Место: Vranje
|
tek sam se uclanio iz Vranja sam,pa stim i nosim nesto u sebi sto me tera da gajim "vranjsku bastinu" ili kako rece Jovan Ducic "........Bora pisajuci o Vranju otkrio je novi moralni kontinent"
imam dosta pesama iz Juzne Srbije i Makedonije.
|
|
Члан од: 6/20/2008 Порука: 10 Место: srem
|
VELIKOOOOO HVALA CEMANDZIJI I RAJLI NA PESMAMA SRBA IZ JUZNOG BANATA!!!!!!!!!!!!
I ALEKSANDRI NA KORISNIM INFORMACIJAMA!!!!
POZDRAV!!!
|
|

: *****
Члан од: 4/29/2008 Порука: 18 Место: Приједор
|
Нема на чему, ако те шта још интересује ти само питај, па ћемо покушати да нађемо шта год да је у питању!!! ;)
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|
|

Члан од: 5/4/2008 Порука: 38
|
Крај извора бистре воде, има ли неко ту песму? Једино што имам јесте овај видео снимак: http://www.youtube.com/watch?v=UiIIGpIxETg
|
|

Члан од: 4/29/2008 Порука: 18 Место: Приједор
|
E oвако, пјесма коју ти тражиш је Kрај потока бистре воде, ја је имам у извођењу Силване Арменулић, као и у извођењу њене сетре Мирјане Барјактаревић!!! Ево за сада у извођењу Силване Арменулић, а ако неко изрази баш посебну жељу онда ћу поставити и ову другу!!! Крај потока бистре воде, шума зелена, невесела, забринута, сједи дјевојка. Поток тече и протиче, тихо жубори, а дјевојка, забринута, кроз плач говори. Врати ми се млад јуначе, драги, млађани, да на твојим груд'ма умрем, груд'ма ватреним. Крај потока бистре воде - Силвана Арменулић Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|
|

: **
Члан од: 8/25/2008 Порука: 30
|
|
|

Члан од: 5/4/2008 Порука: 38
|
Пријатељи, хвала вам најлепше!!
|
|

Члан од: 6/21/2008 Порука: 11
|
može li mi neko pomoći oko pronalaska pesme
lulo moja srebdom okovana
|
|

Члан од: 9/24/2008 Порука: 3 Место: Kozarska Dubica RS
|
|
|

: **
Члан од: 9/16/2008 Порука: 31
|
Фино. Први утисак није био нарочит, ал све ми се више свиђа, ево управо слушам.
|
|
|
Гост |