|
|
 : Администратор
Члан од: 4/29/2008 Порука: 36 Место: Приједор
|
Ево као што сам и обећао, само мало раније него што сам обећао, шта ћете, доколица је чудо :) Моје мило бањаћанче у извођењу Невене Глибетић - Златни Ансамбли Србије 2001. године, СНП Нови Сад (не знам из ког КУДа је), а гратис добијате и пјесму Касаба у извођењу Јелене Томашевић, исто са Златних Ансамбала, испред КУД "Абрашевић" Крагујевац, тј. изворне групе Смиље... http://www.speedyshare.com/210289165.htmlтекст: Моје мило бањаћанче окренуло главу, с десне стране, јагње моје, суза јој канула. Х2 Ја твојима нисам мила, ти то добро знаш, то је зато, јагње моје, што сам сирота. Х2 Окрени се мило моје бањаћанче да те љубим ја, да те љубим, јагње моје, цео свет нек зна. Х2 Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|
|

: **
Члан од: 6/21/2008 Порука: 32
|
|
|
 : *
Члан од: 7/16/2008 Порука: 12 Место: Austrija
|
Rajla, hvala za ove dve numere...
Pozdrav
|
|
|
нема на чему ;)
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
|
|
Члан од: 5/4/2008 Порука: 42
|
Свака част Рајла
|
|
|
аууу, ал сам популаран :) Него гдје си ти Александра нема те нешто ..... :)
И је л треба неком још штогод, па да покушамо да нађемо :)
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
|
|
Члан од: 6/20/2008 Порука: 13 Место: srem
|
|
|
|
Касаба са неба гледала, на земљу се спутсила и ту остала. Призренка млада плакала, и бистру реку питала: "Бистрице реко изворска, где ми је кућа Љевишка." 2Х Каљаја са брда гледала и младу мому умила и њојзи зборила: "Девојче младо анђелче ево ти пута твојега, бистра те река водила, у дворе твоје одвела." 2Х Каљаја (Призренски Град) је средњевијековна тврђава у Призрену... (ето то је за оне који не знају) Иначе сам тражио текст ове пјесме и нигдје га нема, па сам стога одлучио да га овдје поставим како би се неком нашао ако затреба... етооо Поздрав ;) Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
|
|
Члан од: 5/4/2008 Порука: 42
|
Супер!
Тууу сам ја, него времена нема(м) доста за све!
|
|
Члан од: 3/29/2009 Порука: 1
|
Imali ko pesmu RANILA MILJA SLAVUJA ? Davno sam je cula na 3Kanal i otad je ne mogu naci
|
|
|
Гост |