|
|

: *
Члан од: 5/24/2008 Порука: 24 Место: свет вила и вештица
|
Фотографисао сам ноћу један стари, стари, стари хотел. [Ништа нисам дорађивао у Фотошопу  ]  А који хотел је у питању пише овде детаљно: http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62209§ionId=63Knez je ovde proveo poslednji vikend pred ubistvo na Košutnjaku 1868. godine, najpoznatiji arhitekta tog vremena Kosta Šreplović poginuo na dan otvaranja. Da li kletva traje do danas...
|
|
 : Администратор
Члан од: 4/29/2008 Порука: 36 Место: Приједор
|
А да није то само пара коју су ти издахнуо, ја имам таквих слика колико хоћеш :)
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|
|

|
Rajla (цитат):А да није то само пара коју су ти издахнуо,
Њет. То су духови. Rajla (цитат): ја имам таквих слика колико хоћеш :)
Дај једну да упоредимо.
|
|
Члан од: 5/26/2008 Порука: 24 Место: Srbija
|
Велики поздрав за радозналог! Занима ме да ли се и даље бавиш сликањем духова?
|
|

|
Узвраћам поздрав. И не само духова, него и вештица, вукодлака, гремлина.... У ствари, они мене пронађу.
|
|
 : Администратор
Члан од: 4/29/2008 Порука: 36 Место: Приједор
|
Значи, хоћеш да кажеш да ова преплашена вјеверица има неко надприродно биће у себи, а можда је и препарирана....
Свако ко се бави фотографијом може да види оно што тражи у било чему, али то не значи да то постоји... Енглези су нпр. вјеровали у вјештице па су имали неколико метода за провјеру тачности тога, стога су жене често бацали са моста у воду, па ако исплива онда је вјештица, а ако не исплива онда је достојно сахране... Има и у Црној Гуји метод, ставе главу на пањ, па ако се сјекира одбије онда је вјештица а ако не, онда ником ништа... Зато се мани ћорава поссла, боље да сакупљаш изворне пјесме, оне ће свакако ускоро бити потпуно изумрле у дивљини, а вјештица ће увијек бити... :)
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|
|

: **
Члан од: 6/21/2008 Порука: 32
|
|
|

|
Зар је могуће да нико нема таква искуства? Предосећај нечега, испуњен сан, просветљење .... било шта.  ?
|
|

: **
Члан од: 6/21/2008 Порука: 32
|
|
|

|
На пример , опиши, зашто си одабрао псеудоним ТРОГЛАВ? Имам предосећај  да је прича занимљива.
|
|
|
Гост |