: **
Члан од: 9/16/2008 Порука: 31
|
Браво Кицоше. Поздрав Александра, песме сам и ја нашао на Тубе, ал ми требају појашњења текстова. Српски и Македонски су језички близанци, ал опет различити. Виши, виши црни очи... Виши=Дижи?
|

|
Поздрав Играчу. Написо бих ја ту песму, ал су ме већ опоменули да се не сме псовати ни у песмама. Ако оћеш послаћу ти на привате массaге?
|
 : *
Члан од: 5/26/2008 Порука: 13 Место: Srbija
|
sijedi guslar (цитат):Поздрав Играчу. Написо бих ја ту песму, ал су ме већ опоменули да се не сме псовати ни у песмама. Ако оћеш послаћу ти на привате массaге? Moze, posalji mi privatnom porukom tekst! Hvala u napred!
|

: *****
Члан од: 4/29/2008 Порука: 18 Место: Приједор
|
Ајмо рећи један један, једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи два два, двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи три три, три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи четри четри, четри точка под колима три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи пет пет, пет је прста у рукама четри точка под колима три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи шест шест, шест волова под колима пет је прста у рукама четри точка под колима три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи седам седам, седам дана у недељи шест волова под колима пет је прста у рукама четри точка под колима три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи осам осам, осам вила коло игра седам дана у недељи шест волова под колима пет је прста у рукама четри точка под колима три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ајмо рећи девет девет, девет браће једне гаће осам вила коло игра седам дана у недељи шест волова под колима пет је прста у рукама четри точка под колима три ножице у столице двије дојке у дјевојке једна гуска воду пљуска траво зелена, непокошена, цуро гарава, би л' се удала
Ево браће, ево Козарчана, не боје се крви ни мегдана.
Ми у туђе добро не дирамо, а без крви свога не пуштамо.
Ми смо браћа испод Козарице, гдје не рађа мајка издајице.
|

|
Планинама лети соко крваво му једно око Надлијеће планинама плаши стада ђевојкама
|