: *
Члан од: 6/13/2008 Порука: 2 Место: Novi Sad, Srbija
|
Postovani ljubitelji i postovaoci tradicionalne muzike, Sa osobitim zadovoljstvom postavljam nekoliko svojih snimaka ovde, sa iskrenom zeljom da ih i Vi cujete, i mozda nadjete nesto interesantno u njima... www.youtube.com/srdjanasanovic8Srdacno, Srdjan Asanovic, Novi Sad, Srbija
|

: *****
Члан од: 5/4/2008 Порука: 38
|
Срђане, глас ти је магичан, али реци ми ко те је снимао? Уопште се не уклапа твоје певање у амбијент и требало је да те усниме у некаквој природи и ако имаш неку традиционалну ношњу, па да си и њу искористио...
|
 : *
Члан од: 6/13/2008 Порука: 2 Место: Novi Sad, Srbija
|
Draga Aleksandra,
Duboko sam dirnut tvojim iskrenim i plemenitim recima o mom glasu...Istinski se zahvaljujem...
Ti spotovi su nastali sasvim spontano, bez pripremanja...Slazem se sa tobom da prostor nije adekvatan, to je jedna od ucionica na Akademiji umetnosti...Ja sam veoma zauzet i nemam dovoljno vremena da se snimam u prirodi, a sa druge strane, kada bih i imao vremena, nema ko da me snimi...Povremeno nastupam na pojedinim kulturnim manifestacijama i obavezno u tradicionalnoj nosnji sa Kosova i Metohije...Ovi snimci su potpuno opusteni, bez ikakve namere da vizuelno zadovolje...Akcenat je na glasu i interpretaciji....Naravno, slazem se sa tobom da je youtube video sajt i da je akcenat i na slici...Ali, eto...Postavio sam snimke sa zeljom da pokusam da ucinim srecnim bilo koga na bilo kom delu planete...Da prenesem plemenitu poruku kroz pesmu...
Hvala jos jednom na svim divnim recima...
S ljubavlju, Srdjan
|