Почетна странa ИзворнеПесме.орг
Форум
Добродошли, имате статус госта Претрага | Активне теме | Чланови | Пријави се | Региструј се

Srdjan Asanovic Опције
srdjan.asanovic
Написано: Friday, June 13, 2008 10:16:03 AM

: *

Члан од: 6/13/2008
Порука: 2
Место: Novi Sad, Srbija
Postovani ljubitelji i postovaoci tradicionalne muzike,

Sa osobitim zadovoljstvom postavljam nekoliko svojih snimaka ovde, sa iskrenom zeljom da ih i Vi cujete, i mozda nadjete nesto interesantno u njima...

www.youtube.com/srdjanasanovic8

Srdacno,
Srdjan Asanovic, Novi Sad, SrbijaSpeak to the hand
Александра
Написано: Friday, June 13, 2008 6:52:39 PM

: *****

Члан од: 5/4/2008
Порука: 38
Срђане,
глас ти је магичан, али реци ми ко те је снимао?
Уопште се не уклапа твоје певање у амбијент и требало је да те усниме у некаквој природи
и ако имаш неку традиционалну ношњу, па да си и њу искористио...
srdjan.asanovic
Написано: Friday, June 13, 2008 8:44:21 PM

: *

Члан од: 6/13/2008
Порука: 2
Место: Novi Sad, Srbija
Draga Aleksandra,

Duboko sam dirnut tvojim iskrenim i plemenitim recima o mom glasu...Istinski se zahvaljujem...

Ti spotovi su nastali sasvim spontano, bez pripremanja...Slazem se sa tobom da prostor nije adekvatan, to je jedna od ucionica na Akademiji umetnosti...Ja sam veoma zauzet i nemam dovoljno vremena da se snimam u prirodi, a sa druge strane, kada bih i imao vremena, nema ko da me snimi...Povremeno nastupam na pojedinim kulturnim manifestacijama i obavezno u tradicionalnoj nosnji sa Kosova i Metohije...Ovi snimci su potpuno opusteni, bez ikakve namere da vizuelno zadovolje...Akcenat je na glasu i interpretaciji....Naravno, slazem se sa tobom da je youtube video sajt i da je akcenat i na slici...Ali, eto...Postavio sam snimke sa zeljom da pokusam da ucinim srecnim bilo koga na bilo kom delu planete...Da prenesem plemenitu poruku kroz pesmu...

Hvala jos jednom na svim divnim recima...

S ljubavlju,
Srdjan
Корисници који прегледају ову тему
Гост

Промени форум
Не можете да поставите нову тему.
Не можете да одговарате на теме.
Не можете да бришете своје поруке.
Не можете да мењате своје поруке.
Не можете да отворите анкету.
Не можете да гласате у анкетама.